Continuar el període d'adaptació amb victòria en un escenari més còmode i productiu, com és l'Estadi Palamós-Costa Brava, és l'objectiu del Llagostera en aquesta cinquena jornada del campionat de lliga de Segona Divisió B. L'equip d'Oriol Alsina buscarà davant el Vila-real B la segona victòria de la temporada davant la seva afició.

Els del Gironès, amb un empat davant l'Espanyol B (1-1) i un triomf contra l'Atlètic Saguntí (2-0) a casa, perseguiran els tres punts en el procés d'acoblament d'una plantilla que a mesura que avanci el campionat oferirà millors prestacions. Així ho creu el tècnic Oriol Alsina, que assegura que "encara ens hem de conèixer i quan aconseguim acoblar-nos oferirem un nivell important", explica Alsina, afegint que "la classificació actual és irreal perquè davant l'Espanyol B i l'Ebro merexíem més premi".

L'entrenador del Llagostera analitza el filial groguet dient que "el Vila-real B és un rival important que la temporada passada va quedar segon, són joves, però amb qualitat i ens ho posaran difícil". Segons Alsina, "el Llagostera està motivat i il·lusionat perquè arribi el partit". El d'Arenys de Mar assegura que "és evident que a Palamós donem millor rendiment que a fora, però això tot just acaba de començar i valorem per igual els punts en tots els camps".

Amb 4 punts de 12, Oriol Alsina llença un missatge tranquil·litzador a l'afició dient que "els jugadors s'estant adaptant a les nostres exigències, estem creixent com a equip i a més tenim baixes de jugadors importants". Unes absències per línia que l'entrenador blaugrana repassa així: "Tenim baixes importants en la columna vertebral, el central Diego Jiménez, el pivot Vivi al mig del camp i en Rafa Jordà al davant". A aquests tres futbolistes cal afegir-hi la baixa de llarga durada de Nando Quesada.

La manca de gol (3 en els 4 partits de Lliga) com ahir apuntaven Álex Colorado i Manel Martínez, no preocupa en excés a Alsina "perquè el gol va per ratxes i tots som responsables dels gols a favor i en contra, però sí que és cert que si els puntes n'endollessin alguna ens donaria confiança i faríem un pas endavant". El partit contra el Vila-real B serà una dura prova de foc per a un Llagostera que vol fer-se fort a casa.