El Figueres segueix sense conèixer la victòria en aquest inici de temporada, però ahir va sumar un empat de mèrit a casa davant el Vilafranca (0-0), un dels equips que està cridat a lluitar a la zona noble de Tercera Divisió. L'equip de ?Chicho va mostrar-se molt sòlid defensivament i al mig del camp, tot i les baixes, però una jornada més va acusar la falta de gol en atac. Ahir, els titulars a la davantera van ser Ritxi i Bonaventura, mentre que Casanova i Revert van entrar a la segona meitat.

Les ocasions de gol van brillar per la seva abscència durant tot el partit. De fet, pels locals, un xut de Bona al minut 79 va ser l'únic de perill entre els tres pals que es va realitzar durant tot l'enfrontament. Per part dels vilafranquins, cap acció perillosa en els 90 minuts i en aquest sentit, Gallego va viure molt tranquil a la seva àrea, en part gràcies a una sòlida defensa dels figuerencs.

"Jugàvem contra un dels rivals més potents de la categoria. Després de la derrota a Peralada, era important recuperar sensacions i tornar a sumar", destacava l'entrenador del Figueres, Chicho Pèlach. L'empat al final del partit va ser just vistes les prestacions dels dos conjunts.

Els de Vilatenim sumen 4 empats en 5 jornades i el proper cap de setmana tenen un desplaçament complicat a Olot.