El Girona juvenil va aconseguir la segona victòria de la temporada després de superar un dels rivals més perillosos de la categoria, el Damm, per un clar 3 a 1. Els nois d'Àlex Marsal van realitzar una primera part realment espectacular, i en van tenir prou amb 45 minuts per deixar el partit quasibé sentenciat.

En el primer temps, els gironins van dominar el rival, apretant quan els cervesers tenien la pilota i arribant amb perill real a la porteria defensada per Àlex. El domini blanc-i-vermell va ser pràcticament absolut i ben aviat, al minut 11, Llorenç va avançar el seu equip amb un bon xut des de la mitja lluna. El Girona seguia dominant els barcelonins i a la mitja hora de joc va ser Caste, qui amb el cap i a la sortida d'un córner, va ampliar l'avantatge a l'electrònic.

El Damm, davant el futbol local, no va poder ni apropar-se a la porteria d'Alberto, que va viure molt tranquil durant els primers 45 minuts. Encara abans del descans, el Girona va deixar el partit molt encarrilat amb el tercer gol, segon al compte particular de Llorenç. El davanter va enviar la pilota al fons de la xarxa després d'una bona centrada per banda d'Ignasi.

A la represa, els locals van baixar lleugerament la pressió i el Damm va sortir a per totes, aconseguint reduir distàncies al minut 56. No obstant això, el Girona no va donar opció a la sorpresa i va saber aguantar molt bé el marcador, amb molt rigor defensiu i sense concedir ocasions clares de gol als visitants. El proper dissabte, els del Gironès visiten el camp del Nàstic.