Ja només queden el Peralada (5 victòries en 5 partits) i La Jonquera (2 victòries i 3 empats) com els únics equips invictes de la Tercera Divisió. El Palamós CF que fins la darrera jornada acompanyava els xampanyers i fronterers, va posar diumenge el punt i final a la imbatibilitat de les quatre primeres jornades de lliga i a una ratxa de tres victòries consecutives. Un potent Terrassa els va esclafar per un contundent quatre a zero, deixant ben clar l'alt nivell que té el grup català de la Tercera, i en particular els dels equips que, per pressupost, l'han de dominar. En aquest sentit, l'entrenador del Palamós, Joan Mármol, considera que la victòria del Terrassa va ser del tot justa, per bé que potser una mica excessiva en el nombre de gols.

Sigui com sigui, s'acaba una bona ratxa de resultats però, malgrat tot, l'equip es manté en una còmoda cinquena posició. Segons Mármol, amb bons o mals resultats l'objectiu ha de quedar clar: la permanència. El també director esportiu del degà, explica que « vam competir contra un equip que ens quadruplica el pressupost i això ho feia molt complicat». Per al tècnic baixempordanès els 10 punts són una molt bona xifra. «Tenim 10 punts i ni els més optimistes ho podien pensar» diu un Mármol que vol deixar clar «ni abans del partit a Terrassa érem el Bayern Leverkusen ni ara som la Penya La Bufanda»

Fa tretze temporades (2003-04) amb el també entrenador palamosí Juli Torrent a la banqueta, el balanç del conjunt baixempordanès va ser calcat a l'actual: tres victòries, un empat i una derrota, és a dir, deu punts de quinze possibles.