L'entrenador del Barcelona, ??Luis Enrique Martínez, assegurava ahir que el partit d'avui contra l'Atlètic de Madrid «és una bona prova per demostrar» que el seu equip està «a un bon nivell» en el primer duel contra «un clar aspirant a guanyar tots els títols». «Som dos equips que ens coneixem molt bé i serà un partit apassionant i que em motiva, perquè l'últim duel no va sortir com esperava», va dir l'asturià en la conferència de premsa prèvia a la cinquena jornada de Lliga.

El balanç és favorable als blaugranes però els matalassers els han clavat més d'un ensurt. Per això, Luis Enrique ha avisat els seus jugadors que la plantilla entrenada per l'argentí fa «moltes coses bé», i que considera que el Barça haurà de «cometre pocs errors i aprofitar els espais a través de la possessió».

«Basen la seva solidesa en un gran joc defensiu. Són el millor equip en replegament intensiu. Això indica la complexitat de guanyar l'Atlètic i té quatre jugadors de qualitat a dalt», va afegir. A més d'elogiar la qualitat de l'Atlètic, Luis Enrique va defensar Neymar de les crítiques rebudes pel seu joc. «Neymar juga d'aquesta manera, ho permet el reglament i ho seguirà fent. És el seu estil, la seva manera de jugar. Potser calgui atacar més les coses que no permet el reglament».

Simeone

De la seva banda, el tècnic matalasser, Diego Simeone, va esquivar la polèmica i va desfer-se en elogis cap a Neymar. «Ell es diverteix, balla, canta i la destrossa. Poden seguir criticant-lo que el noi respon on ho ha de fer. A mi m'encanta», va dir. L'argentí es tem la millor versió del Barça. «Segueix tenint un futbol brillant i possiblement dels més determinants en el joc individual i col·lectiu», va dir.