El Madrid defensa aquest vespre a Gran Canària el seu lideratge, després de la seva primera ensopegada del curs davant el Vila-real al Santiago Bernabéu (1-1). Zinedine Zidane va anunciar que farà canvis, tot i que assegura que no té la ment posada en el partit de Lliga de Campions de dimarts a Dortmund. Mentrestant, els de Quique Setién encaren el duel després d'encaixar a Anoeta el revés més seriós fins ara (4-1), amb un onze en què va barrejar titulars i suplents. Els blancs arriben a Canàries sense Casemiro, baixa dos mesos, ni Marcelo, també lesionat.

El Vila-real va tallar la ratxa de rècord en 16 triomfs consecutius del Madrid i els nous debats al voltant de l'equip afecten el nivell del joc que estan exhibint i l'eficàcia rebaixada de la BBC. Les lesions han provocat una baixada en el rendiment junts de Bale, Benzema i Cristiano Ronaldo. De fet, encara no han marcat cap gol quan han estat junts i davant Las Palmas buscaran canviar la dinàmica. Zidane medita l'opció de donar entrada d'inici a Morata, que encadena tres suplències consecutives.

La gran novetat pot arribar a la porteria. El costa-riqueny Keylor Navas ja està en condicions de reaparèixer i ha viatjat. No juga des de la final de Lliga de Campions al maig i ha superat l'operació a què es va sotmetre pels dolors al tendó d'Aquil·les. Zidane, content amb Kiko Casilla, ha de decidir si donar directament la titularitat a Navas o esperar al duel europeu de dimarts davant el Borussia.

El primer dels partits més esperats de la temporada a l'illa se'l perdrà el més sonat dels fitxatges grocs, Kevin-Prince Boateng, després de ser expulsat a Anoeta amb vermella directa per evitar un gol amb la mà. L'internacional ghanès era un dels reclams d'aquest atractiu duel entre canaris i madridistes. A més a més, el central mallorquí Pere Bigas és baixa segura mentre que Lemos, amb molèsties, és dubte . El lloc del balear se'l rifen Aythami Artiles i David García.