El Reial Madrid es va deixar dos punts davant el Las Palmas (2-2), per culpa d'un gol encaixat en els últims minuts d'un partit que semblava tenir controlat, després d'una bona segona part en la qual Karim Benzema havia marcat el segon gol només saltar al camp.

L'equip blanc, de menys a més durant el matx i després d'una primera meitat igualada, va rebre el càstig a poc del final a una jugada en què l'argentí Araujo va aprofitar un rebuig en una disputa amb Kiko Casilla per igualar el xoc. Tot i aquest resultat, els madridistes segueixen líders.

Zidane va fer canvis en l'onze, desmuntant la BBC amb la suplència de Benzema, i recuperant Modric com a ajudant de Kroos per suplir el buit que ha deixat Casemiro. També va incloure com a novetat d'entrada a Marc Asensio, autor del primer gol. Nacho, novetat també a l'onze pel lesionat Marcelo, va robar la pilota i sorprendre des del darrere amb una ràpida arribada a l'àrea; el seu xut el va refusar Javi Varas, però va quedar morta a l'àrea petita perquè Asensio el rematés de cap a la xarxa.

Viera i Tana ja havien avisat quan el Reial Madrid rebaixava la pressió, fins que va arribar l'empat quan Momo, amb molt temps per centrar, va posar la pilota a l'àrea, el va pentinar Varane, i va arribar a Tana, que va anotar l'1-1.

L'entrada de Benzema va permetre als blancs donar un pas endavant i anar a pel partit. Ben aviat el francès va marcar. Amb el vent a favor, Zidane va decidir asseure Cristiano Ronaldo, que va marxar visiblement enfadat. Ja al tram final, Araujo va aprofitar una passada de Vicente Gómez per, amb molta fortuna i més d'un refús al seu cos i al del porter Casilla, signar l'empat definitiu.