Superat, i amb nota, el primer partit sense Leo Messi amb una golejada sense resposta contra l'Sporting a El Molinón, el Barça encara una exigent setmana. No hi ha temps per al descans i l'equip té a tocar dos desplaçaments consecutius. Dues proves de foc, tant a la Lliga com també a la Champions, per allargar el seu bon moment de forma lluny del Camp Nou, on ha guanyat tots els partits que aquesta temporada ha disputat. El Borussia Mönchengladbach alemany i el Celta de Vigo són els dos propers adversaris dels de Luis Enrique.

Dos duels a fora per acomiadar el mes de setembre és el que espera els blaugranes. Els jugadors s'entrenaran aquest matí, a partir de les 11, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i l'endemà enfilaran cap a Alemanya. A la tarda, a partir de les 7, sessió d'entrenament al Borussia Park Stadium, l'escenari del segon partit de la fase de grups de la Lliga de Campions. La cita, el dimecres a partir de les 20.45 hores contra el Mönchengladbach, equip que al primer partit de la competició va caure derrotat clarament al camp del Manchester City. En cas de guanyar, el Barça sumaria 6 punts de 6 possibles.

El dijous serà l'únic dia de descans per als jugadors, que tornaran a la feina el divendres amb una sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a partir de les 11 del matí. Al mateix escenari i a la mateixa hora, el dissabte el primer equip barcelonista es tornarà a entrenar. Serà l'última sessió abans d'enfilar cap a terres gallegues. El diumenge, a partir de tres quarts de 9 de la nit, el Barça encadenarà el tercer desplaçament consecutiu (el segon d'aquesta mateixa setmana) per enfrontar-se a Balaídos al Celta de Vigo que entrena Eduardo Berizzo. Serà el partit que servirà per tancar la setena jornada del campionat de Lliga.

La temporada passada, per aquestes mateixes alçades del campionat, el Barça de Luis Enrique va sortir escaldat de la seva visita a Balaídos. En aquella ocasió i en un partit que es va disputar entre setmana, el Celta va passar per sobre dels blaugranes, apuntant-se la victòria per un clar i contundent 4-1.