Tampoc a El Collao, i ja són 24 jornades de lliga consecutives sense guanyar fora de casa. D'aquestes el Llagostera només ha aconseguit 3 empats. La resta tot derrotes, cadascuna diferent l'una de l'altra, en molts casos com la que ahir va patir (2-0) contra l'Alcoià i que mostren la versió més vulnerable dels gironins lluny de Palamós, que tot i merèixer més premi del que han obtingut fins ara comencen a estar en una situació complicada, sobretot si es tenen en compte el nivell de la plantilla i els objectius pels quals s'ha construït. Ho fa més preocupant que aquesta temporada encara no hagin marcat a domicili.

Després de l'empat contra el Vila-real B la setmana passada i les sensacions de millora en el joc de l'equip els d'Oriol Alsina visitaven un dels camps més exigents de la categoria tant pel rival com per l'ambient, i ho feien convençuts de les seves opcions per treure un bon resultat. Era un d'aquells desplaçaments en què cal caràcter. Buscant això el tècnic va decidir introduir dues novetats a l'alineació. Simón va rebre el premi al bon partit anterior amb la seva primera titularitat i Eloi Zamorano va debutar en partit de lliga jugant a l'eix de la defensa al costat de Rodri, el que va dur Samu San José a la posició del pivot. Però el Llagostera va sortir més relaxat del que exigia el partit, i els locals van sorprendre amb un inici molt intens, sobretot a partir de passades llargues i segones jugades que van generar problemes en els primers minuts. I la primera arribada de perill de l'Alcoià no es va fer esperar. Una bona triangulació per banda esquerra la va rematar sense encert David Torres.

La resposta dels gironins mitjançant Robert Simón enviant la pilota a l'interior de l'àrea tampoc va generar perill. Tot el contrari que el segon intent de David Torres, que xutant des de la frontal de l'àrea va obligar José Moragón a intervenir rebutjant la pilota a córner. Era el minut tretze i un bon moviment de Tomás Ruso va servir per avançar el seu equip gràcies a l'estratègia amb un cop de cap que feia inútil l'estirada del porter balear. Amb el marcador en contra els gironins van fer un pas endavant i Colorado va buscar l'empat amb un llançament de falta que es va estavellar en la barrera. Novament Simón per banda dreta va centrar a l'àrea, i abans de la mitja hora un gran xut de Marc Fernández que anava a l'escaire va acabar fora per culpa d'una gran aturada del porter local. A mesura que passaven el minuts i malgrat anar perdent el Llagostera va anar creixent amb la bona feina dels jugadors del centre del camp, sobretot de San José i el descans va arribar coincidint amb els millors moments del Llagostera. En l'última acció de la primera part la defensa va desviar un nou xut de Marc Fernández i en la continuació Rodri i Manel van disposar de dues clares ocasions per empatar, primer amb una rematada de cap que va aturar el porter i després amb una xilena de Manel que va sortir fregant el pal.

En la segona meitat els dos equips es van intercanviar els papers. Domini dels gironins fent la pressió més alta i control de la pilota en terreny de joc dels locals. Eloi Zamorano va provar fortuna amb un xut llunyà que anava fort però centrat. Poc després Moragón va aturar una rematada de Mario Arqués, i Joni va creuar massa el seu xut. Ell mateix ho va intentar tres minuts més tard. Per si no fos prou, Alsina va haver de fer front a la lesió de Marc Martínez per un cop al genoll que el va obligar a deixar el terreny de joc i el seu lloc el va ocupar Carlos Cano. Amb l'entrada del jove davanter els gironins van passar a jugar amb doble pivot al centre del camp.

Les moltes interrupcions no van ajudar a trobar continuïtat i va ser a pilota aturada que Colorado va estar a punt de marcar amb un xut de falta a l'escaire que el porter podria haver tret de dins de la porteria. Sense fer cas de les protestes visitants l'àrbitre va deixar seguir el joc i Alsina va buscar un nou revulsiu fent entrar Rubén Martínez substituint Valentín, també Albarrán va entrar per Simón. A partir d'aquest moment l'Alcoià va buscar una sentència i Tomás Russo va estar a punt de repetir amb xut llunyà que va salvar Moragón. En la següent arribada dels locals ja no va poder fer res i encara que va la rematada de David Torres, Manuel Gato va aprofitar el refús per marcar a plaer a set minuts del final. Aquesta derrota deixa l'equip quinzè empatat a cinc punts amb la zona de promoció de descens, que marca el Saguntí. I tot abans quan s'està a punt d'arribar al primer quart de temporada i de rebre el sempre difícil Atlètic Balears.