Les victòries ho curen tot i també justifiquen el patiment que exigeix aconseguir-les. La que ahir va sumar la UE Lllagostera-Costa Brava (2-1) davant l'Atlètic Balears era primordial per al futur immediat dels gironins, que després d'haver encadenat tres jornades seguides sense guanyar, i passant la setmana en promoció de descens, necessitava un triomf que permetés recuperar la confiança de l'equip. El rival que visitava el Nou Municipal Palamós Costa Brava no era el més assequible, però sí un dels més adequats per fer-ho, i l'equip d'Oriol Alsina va sortir al terreny de joc amb la idea clara de què calia fer per mantenir-se invicte a casa.

Amb dos canvis en l'alineació, la principal novetat del Llagostera va ser la disposició tàctica amb la que el tècnic va situar els seus jugadors. Enrederint la possició de Colorado i obrint els extrems per aprofitar les bandes, i atacar el sistema defensiu balear el partit va començar amb els dos equips disputant-se el control de la pilota. Sense opció per als davanters de generar ocasions, els gironins van treure profit de l'estratègia per avançar-se al marcador gràcies a Pablo Sánchez. Un córner de Marc Martínez al primer pal el va pentinar Manel perquè el davanter gadità rematés a plaer, lliure de marca. Tot i que els jugadors visitants van demanar fora de joc l'àrbitre va concedir el gol just superat el primer quart d'hora.

I com va passar contra el Vila-real B fa quinze dies, els gironins van tornar a marcar amb només un minut de diferència. Sense temps perquè l'Atlètic Balears reaccionés, una bona jugada personal de Marc Fernández per banda esquerra va acabar amb una centrada precisa que Robert Simón va aprofitar per fer el segon gol local salvant la sortida del porter amb un xut creuat. Amb dos gols d'avantatge, els gironins tenien el partit totalment controlat i només les passades llargues als davanters visitants van inquietar els gironins, que novament a través de Pablo van estar a prop de fer el tercer. El cop de cap del davanter va sortir desviat a l'esquerra de la porteia d'Aulestia. Quan semblava que s'arribaria a la mitja part amb aquest resultat es va produir una de les poques jugades polèmiques del partit, i l'àrbitre va xiular penal en una caiguda de Rubén Jurado a l'interior de l'àrea després d'un lleuger contacte amb Samuel San José. Amb el temps complert Quique no va fallar i encara que Moragón va tocar la pilota, l'Atlètic Balears va marxar al vestidor reduint la distància al marcador. A la repressa l'equip de Crhistian Ziege va fer un pas endavant buscant l'empat, però a la primera part no va trobar la manera d'arribar amb claredat a la porteria. A vint-i-cinc minuts del final Alsina va substituir Pablo per Rubén Martínez i poc després va fer entrar Carlos Albarrán per Robert Simón. Aquest segon canvi també va provocar un canvi de posicions, i Jordi Masó va passar a la zona del pivot defensiu. Després de molta estona sense ocasions, Marc Fernández va estar a punt de fer el tercer amb un rematada que va sortir fregant el pal. La resposta dels visitants no es va fer esperar i David Sánchez va buscar l'empat amb un xut de falta a la frontal de l'àrea per sobre del travesser.

A deu minuts del final Rafa Jordà va substituir Colorado, i en la seva primera intervenció va estar a punt de sentenciar amb una rematada que Aulestia va enviar a córner. Visiblement motivat, i amb ganes de marcar el seu primer gol amb el Llagostera, el davanter va tornar a provar fortuna amb una rematada de cap es va perdre per damunt del travesser. Amb el partit trencat Marc Fernández es va quedar sol davant del porter balear, que ben col·locat va aturar el xut del corberenc. Tota la feina dels locals podria haver-se esvaït en l'última jugada del partit. Un córner des de l'esquerra servit pels balears va estar a punt de fer volar dos punts de Palamós després d'una sèrie de rebots a l'interior de l'àrea que José Moragón va saber resoldre aturant la pilota sobre la línia de gol.

No hi va haver temps per a més, i amb el xiulet final l'equip d'Oriol Alsina va celebrar la victòria, conscient de la importància d'aquests tres punts. El Llagostera suma 8 punts i acaba la jornada quinzè, amb un punt de marge amb els llocs de promoció de descens. Tot abans de visitar el filial del Mallorca, diumenge vinent (12 h).