El Quart va aconseguir una àmplia victòria en un matx en què els gironins van començar dominant des del principi, amb un 12-0 inicial. El Cerdanyola no va estrenar el marcador fins més tard dels tres minuts de partit. un fet que va aprofitar el conjunt dirigit per Albert Brea per agafar un avantatge que seria definitiu i aniria creixent progressivament.

El resultat de 25-44 de la mitja part ja inidicava la superioritat del Quart, que comptava amb la baixa d'Edu Camos i que va donar minuts al jugador del Primera Catalana Rubirola. Especialment destacada va ser l'aportació de Masllorens (19 punts) i Dos Santos (16 punts). Al tercer quart, els locals van intentar rebaixar la diferència en el marcador però ràpidament el Quart va reprendre el ritme de partit. El darrer període va servir al Cerdanyola per rebaixar la diferència dels trenta punts i situar-la en el definitiu 61-82. El tècnic del Quart assegurava que "estem satisfets per aquesta primera victòria però no ens hem d'oblidar que som superiors al rival d'avui, recent ascendit, i no és un dels equips amb els quals ens jugarem obtenir el nostre objectiu".

El Salt també va estrenar el curs amb una treballada victòria a casa davant el JAC Sants (82-77) en un matx amb molts alts i baixos i en el qual el resultat al descans era de 31-31. Una mala sortida al tercer quart va condemnar als gironins, que van mostrar-se poc encertats en atac i poc agressius en defensa (7-18). Un bon nivell defensiu en el darrer període va servir al Multiópticas Salt per tornar a igualar el matx a tres minuts pel final.

En un final de partit igualat, el JAC Sants va disposar de 19 segons per endur-se la victòria, però els barcelonins van fallar. El Salt, a 4 segons del final tampoc va mostrar-se encertat i es van haver de disputar dues pròrrogues. La segona d'elles es va resoldre en uns bons minuts dels locals. En aquest matx els jugadors del segon equip Gorga i Piqueras van disputar alguns minuts. Verdés, es mostrava satisfet pel triomf: "és una victòria molt lluitada que hem aconseguit amb un bon nivell defensiu després de fer un mal tercer període".