La 29ena edició del Trial Indoor Ciutat de Girona es celebrarà a Fontajau el proper 1 de novembre a les 18.00, coincidint, com és habitual, amb la Diada de Tots Sants, la més multitudinària de les Fires de Sant Narcís. La prova reunirà els millors pilots: Toni Bou, Albert Cabestany, Adam Raga i Jeroni Fajardo, entre d'altres.

Toni Bou, 20 cops campió del món, és el gran favorit després d'acumular set triomfs seguits a Fontajau, superant els números de record que havia firmat Marc Colomer. Cabestany, subcampió del món indoor i que ja sap què és guanyar a Girona intentarà fer-li ombra i millorar l'actuació de l'any passat. Fajardo juga amb l'avantatge de competir a casa, mentre que tampoc s'ha d'oblidar un Adam Raga que el 2015 va ser segon. Al costat de tots ells també hi seran Jorge Casales i Jaime Busto, aquest últim campió del món Junior el 2014 i cinquè en el Mundial de 2016.

Les entrades ja són a la venda a trialgirona.cat, Atrápalo.com i LetsBonus.es a un preu de 12 euros la localitat anticipada fins el 24 d'octubre; 14€ valdran entre el 24 i el 31, y 6 euros l'entrada infantil (de 4 a 10 anys). El dia de la prova també es vendran tiquets a les taquilles de Fontajau a un preu de 16 euros.