La primera plantilla del Barcelona va tornar ahir als entrenaments després de gaudir d'un dia de descans, i ho va fer sense tretze dels seus jugadors, que han abandonat el vestidor blaugrana per uns dies a causa dels compromisos amb les seves seleccions.

El primer a sortir a escena serà Denis Suárez amb la selecció espanyola sub-21, que es juga la seva participació en l'Europeu de Polònia 2017. El conjunt entrenat per Albert Celades es mesurarà avui a San Marino i dilluns que ve a Estònia amb la classificació en joc. De la seva banda, Gerard Piqué, Andrés Iniesta, Sergio Busquets, Sergi Roberto i Jordi Alba s'enfronten demà, amb Espanya, a Itàlia, i diumenge jugaran contra Albània.

Mentrestant, André Gomes jugarà amb Portugal divendres contra Andorra i dilluns s'enfrontarà a domicili a les illes Fèroe. La França de Lucas Digne es veurà les cares amb Bulgària i l'Holanda de Jasper Cillessen jugarà contra Bielorússia el mateix divendres. Les dues seleccions es veuran les cares dilluns a l'Amsterdam Arena.

De la seva banda, el porter Marc-André Ter Stegen jugarà dissabte i dimarts contra la República Txeca i Irlanda del Nord, respectivament.

La matinada de dijous a divendres serà el torn dels jugadors sud-americans: l'uruguaià Luis Suárez s'enfrontarà a Veneçuela, el brasiler Neymar da Silva, a Bolívia, i l'argentí Javier Mascherano, al Perú. El dimarts 11 d'octubre, Suárez es mesurarà a Colòmbia, i la matinada de dimecres ho faran Mascherano contra el Paraguai i Neymar contra Veneçuela.

Qui finalment no es va concentrar amb Croàcia va ser Ivan Rakitic, que es va haver de quedar a Barcelona recuperant-se d'unes molèsties al tendó d'Aquil·les del peu esquerre. Rakitic, com els també lesionats Lionel Messi i Samuel Umtiti, es va exercitar ahir al marge dels seus companys, entre ells, cinc jugadors del Barça B: Aleñà, Marlon, Kaptoum, Carbonell i Nili.