La loteria dels penals ha acabat amb les aspiracions de la Unió Esportiva Llagostera d'arribar el més lluny possible a la Copa Catalunya. L'equip d'Oriol Alsina, tot i gaudir de les millors ocasions durant els 90 minuts, ha estat incapaç de superar el Gavà i ha acabat eliminat des dels onze metres contra un rival de menor categoria.

Amb un onze ple de cares noves, els gironins han portat la batuta i s'han pogut avançar abans del descans. A la mitja hora, una gran acció de Rubén Martínez per la banda ha acabat amb un cop de cap de Cano que no ha estat gol per ben poc. Shafa ha tingut el 0-1 uns minuts després i al descompte, el porter Eric ha evitat el gol visitant en una bona acció entre Maymi i Rubén Martínez.

Al segon temps, Ratti ha salvat una bona oportunitat dels barcelonins en un servei des de la cantonada, però després d'aquest ensurt el Llagostera ha tornat a prémer l'accelerador i només el desencert als metres finals ha impedit que els d'Oriol Alsina s'hagin avançat al marcador. Un tímid xut de Soufiane al 57, una pilotada d'Albarrán que ha refusat un defensor i de nou Soufiane enviant l'esfèrica llepant el travesser han estat les millors oportunitats.

Amb 0-0 al final del temps reglamentari, l'eliminatòria s'ha decidit des del punt de penal. Setti i Carlos Martínez han errat els seus llençaments i ha estat el Gavà el que s'ha endut la classificació per a les semifinals.

CF Gavà: Eric; Peque (Joel, min. 79), Cazorla, Alan, Jordi César; Agus, Plà, Diego Lamas (David Jiménez, min. 73), Cristian Herrera (Héctor Camps, min. 79); Sarmiento (Fernando, min. 83) i Niko Kata.

UE Llagostera: Ratti, Albarrán, Pol Gómez, Eloi Zamorano, Valentín (Soufiane, min. 46), Setti, Rubén (Rafa Jordà, min. 46, Carlos Martínez min. 79), Pol Calvet (Marc Martínez, min. 86), Cano (Robert Simón, min. 70), Shafa i Maymi (Masó, min. 63).

TANDA DE PENALS: Cazorla: gol (1-0). Marc Martínez: gol (1-1). David Jiménez: fora (1-1). Albarrán: gol (1-2). Jordi César: gol (2-2). Setti: falla (2-2). Fernando: gol (3-2). Masó: gol (3-3). Héctor Camps: gol (4-3). Shafa: gol (4-4). Plà: gol (5-4). Soufiane: gol (5-5). Niko Kata: gol (6-5). Carlos Martínez: falla (6-5).

Àrbitre: Montoro Ferreiro. Targetes Grogues: Cap. Targetes vermelles: No en va mostrar cap.

Estadi: Municipal de la Bòbila. Gavà.