Guanyar i per tant, classificar-se, era l'objectiu del Llagostera en el partit que ahir al vespre li va tocar disputar al camp del Gavà. La lliga és la prioritat i la Copa Catalunya apareixia com una competició secundària per a Oriol Alsina, però el tècnic no només volia aprofitar la cita de la Bòbila per fer provatures i donar minuts als menys habituals, sinó també per demostrar que la victòria del cap de setmana passat contra l'Atlètic Balears no va ser una casualitat. A l'hora de la veritat, amb un onze farcit de cares noves i sense els habituals, els gironins van ser superiors i van gaudir de més i millors oportunitats que el seu rival, però van ser incapaços de superar la porteria d'Eric. Al final, la loteria dels penals va acabar amb les aspiracions dels blaugrana, que van caure eliminats a les portes de les semifinals.

La derrota no va ser l'única mala notícia del vespre. Rafa Jordà, que tot just reapareixia el passat cap de setmana després d'una lesió, va aguantar tan sols mitja hora al damunt del terreny de joc. Una possible ruptura muscular al bessó (un ?diagnòstic que confirmaran les pertinents proves mèdiques) va obligar al davanter català a enfilar el camí dels vestidors quan encara quedaven uns quants minuts per al final. El marcador llavors era de 0-0, un resultat que no es va moure durant tot el temps reglamentari. I això que el Llagostera ho va intentar des del primer fins a l'últim instant. Amb homes com Ratti, Pol Gómez, Eloi Zamorano, Setti, Pol Calvet, Shafa i Maymi a l'onze titular, els d'Alsina van comptar amb unes quantes oportunitats per desnivellar la balança. Sempre, però, sense èxit.

Shafa rematava fora per poc al 18, Cano, de cap, tenia el 0-1 a la mitja hora. Rubén Martínez fregava el gol al 37 i abans del descans el mateix Rubén feia aparèixer el porter Eric. A la represa, després d'uns primers compassos en què el Gavà va accelerar (Ratti va haver d'aparèixer en l'única acció amb cara i ulls dels locals), de nou el Llagostera va buscar el gol. Soufiane, per partida doble, i Albarrán no van estar encertats. Llavors van arribar els penals. David Jiménez va ser l'únic que va fallar pel Gavà; també ho va fer Setti pel Llagostera i Carlos Martínez, que no encertaria en el penal decisiu.