"La millor manera de netejar la taca del 6 a 2 és sortir a competir com animals i demostrar a la nostra gent que estem en deute amb ells". Amb aquestes paraules el tècnic del Palamós, Joan Mármol, vol esperonar els seus futbolistes perquè la derrota soferta en l'última jornada a Granollers no es torni a repetir. Segons el també director esportiu del Palamós, "es poden perdre partits, només faltaria, però l'important és la manera".

El Palamós, invicte com a local fins ara, encara avui (20.00) contra el Castelldefels el primer dels dos partits consecutius a casa -dimecres vinent qui visitarà l'estadi serà el Sabadell B- amb la voluntat de tornar a sumar els tres punts després de tres partits sense vèncer. Per a Mármol, el matx d'aquest vespre és d'allò més important. "En el darrer partit no vam tenir l'actitud necessària i per això aquesta setmana l'aspecte mental l'hem treballat més". El sever correctiu de Granollers és la derrota més àmplia que Mármol ha encaixat com a tècnic del Palamós. Segons l'entrenador del degà "el 6 a 2 va ser un 80% de demèrit nostre i això el Granollers ho va aprofitar molt bé per pintar-nos la cara". Per tot plegat Mármol recordava que el vestidor està "amb l'orgull ferit i dolguts per la golejada".

Oriol Ayala i Àlex Devia, lesionats i Antony Lukic, sense la burocràcia enllestida són baixes segures, mentre que a la porteria són dubte els dos porters, Aleix Manzano i Marc Solé. Del primer, Mármol va explicar que arriba al duel masegat, mentre que del jove Solé va revelar que "dilluns va passar per la sala d'operacions per fer-li una petita intervenció coronària". El Castelldefels compta amb l'expalamosí Javi Morales i el veterà Jorge Sánchez com a jugadors destacats.