L'entrenador de l'Eibar, José Luis Mendilibar, ha decidit posar el seu granet de sorra perquè, com més aviat millor, l'escàndol sexual en què s'han vist embolicats Sergi Enrich i Antonio Luna no vagi més enllà del que ja ho ha fet. El preparador del modest equip guipuscoà desitja que el bon ambient que es respira a l'entitat, i que és una de les claus de l'èxit de l'equip, no es vegi enterbolit pel vídeo de contingut sexual en el qual apareixen Enrich i Luna.

Mendilibar es va reunir amb els dos jugadors per transmetre'ls el seu suport, conscient que totes les mirades estaran posades en ells. És per això que el tècnic del conjunt d'Eibar va decidir deixar-los fora de la convocatòria de l'amistós que l'equip va disputar divendres contra el Leganés. Una decisió que no s'ha de considerar com un càstig perquè tots dos són jugadors titulars en aquest inici de temporada i el tècnic vol que segueixi sent així. Enrich i Lluna, que són dels pocs jugadors de la plantilla que resideixen a Eibar, ja coneixen de primera mà que el club no prendrà cap mesura contra ells ja que es considera que els fets estan circumscrits a la seva vida privada.

Segons Antena 3, Sergi Enrich i Antonio Luna van acudir dijous a Sant Sebastià per declarar a les dependències de l'Ertzaintza després de la denúncia presentada dijous per la jove donostiarra que apareix al costat d'ells en el vídeo de contingut sexual que està circulant per les xarxes socials.

Inevitablement, tot aquest assumpte ha acabat repercutint en la plantilla de l'Eibar, que divendres es va entrenar davant d'una gran presència de mitjans de comunicació que van tractar de recollir sense èxit les declaracions dels companys dels dos futbolistes denunciats per la jove que apareix amb ells en el vídeo, en considerar que s'estava vulnerant el seu dret a la intimitat.