El Citylift Girona ja pot dir que ha aconseguit tots els resultats possibles (victòria, empat i derrota) en la seva estrena a l'OK Lliga. Ahir, en el partit de la tercera jornada, els de Ramon Benito van arrencar un empat (3-3) a Palau II davant un dels clàssics de la competició, el Moritz Vendrell.

Els gironins no ho van tenir gens fàcil en la tarda d'ahir. De fet, la realitat és que van haver de treballar fins a l'últim moment per fer-se amb l'empat davant el cuer. Ja se sap, en una competició com l'OK Lliga no hi ha rival senzill. No va ser fins a les acaballes del partit quan els blanc-i-vermells amb un gol de Manel Garcia van aconseguir establir el definitiu 3 a 3.

El primer equip en obrir la llauna va ser el Citylift Girona a través de Raul Pelicano des del punt de penal. L'alegria, però va durar poc, i és que només tres minuts més tard, el Vendrell aconseguia mitjançant Jordi Ferrer igualar el matx (1-1). Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, i amb tot absolutament obert, qualsevol cosa podia passar. De nou, qui va marcar primer va ser el Citylift Girona. Borja Ramon feia el 2-1. La victòria era una mica més a prop. Malauradament, ja a la recta final, el Vendrell a través altre cop de Jordi Ferrer posava de nou l'empat a l'electrònic (2-2). I quan tot semblava que acabaria així, dos gols en l'últim minut -un per a cada equip- van posar el 3-3 final. Eloi Mitjans va fer el 2-3 que deixava el pavelló glaçat. Per sort dels gironins, Manel Garcia a vint segons del final va poder marcar el 3-3, i fer esclatar d'eufòria a l'afició local. Amb aquest punt, el Girona se situa cinquè.