Després de l'empat al camp de la Montañesa que desfeia una trajectòria perfecta de divuit punts en les sis primeres jornades de lliga, el Peralada busca retrobar-se amb la victòria de nou davant un rival complicat: el Terrassa (La Xarxa, Empordà TV i Canal10).

Els d'Arnau Sala s'enfrontaran a un rival que suma dos empats consecutius davant La Jonquera i el Sabadell, respectivament, després de fer un inici de lliga destacat i situar-se a la part més alta de la taula del grup 5 de Tercera Divisió.

El conjunt xampanyer tindrà la baixa de Gianni Cassaro, convocat amb el Girona per al partit davant del Cadis després que Yassine Bounou vagi convocat amb la selecció del Marroc. La baixa del porter titular l'ocuparà Richi Paz, tal com va succeir en la mateixa situació a la jornadada tres al camp del Vilassar de Mar i en què el Peralada va guanyar 1-2. Arnau Sala tampoc podrà comptar amb els lesionats Sergi Álamo i Cesc Clotet.

En el duel de la temporada passada, els verd-i-blancs van golejar sense els vallesans 6-1, que actualment ocupen la cinquena posició amb tres victòries, tres empats i una sola derrota. Un duel que resultarà especial per als ex-Terrassa Chele i Xavi Boniquet i que serà gratuït per als socis del Girona després de l'acord que es va arribar i que s'allargarà fins a final d'aquest curs.