L'Augi Sarrià va superar al Sant Joan Despí en el matx corresponent a la tercera jornada de Primera Nacional, i ho va fer per 31-24. Un partit que va estar molt igualat al llarg de cinquanta minuts. Al descans el marcador reflectia un 13-12 a favor dels gironins i que demostrava la igualtat entre els dos conjunts. Els darrers deu minuts de partit, el Sarrià va poder marxar en el marcador per tal d'aconseguir una renta que aniria augmentant progressivament fins dels tres gols fins als set (31-24) i amb un parcial de 7 a 2 final.

El Bordils B va sumar la segona derrota de la temporada en tres partits en un partit en què els gironins van començar perdent des de l'inici i a la mitja part la diferència era de set gols. A la represa, els gironins van veure com el Sant Esteve Ses Rovires ampliava la diferència en el marcador, que al final va ser d'onze dianes en contra de l'Handbol Bordils B (36-25).