El Bencriada Banyoles va aconseguir la tercera victòria de la temporada en imposar-se 50-62 al CEEB Tordera en un matx igualat i complicat per a les gironines davant un conjunt amb tres jugadores americanes que imprimien un joc dur, fet que va dificultar el control del rebot i l'atac de les gironines. El Bencriada va tenir dificultats per entrar dins el partit, amb un marcador molt igualat que reflectia un 26-27 favorable a les de Sandra Ventura al descans.

El Bencriada va obtenir l'equilibri en atac i defensa que no havia trobat en els primers vint minuts de partit, i això li va permetre aconseguir un parcial de 9-20 que resultaria definitiu.

Una renda de dotze punts que les del Pla de l'Estany ja no abandonarien en el darrer període, en què els dos conjunts han anotat 15 punts respectivament. Els darrers deu minuts de partit van estar marcats per la duresa del Tordera i per la pèrdua d'intensitat física de les locals. Amb aquesta victòria, el Bencriada suma un 3-1 positiu en el que va de lliga i es manté tercer a la classificació. Aquesta setmana rebrà la visita del Bàsquet Draft Gramanet A, empatat a punts amb les gironines.