Aquesta temporada el Peralada viu en un estat de gràcia permanent. Imbatut després de vuit jornades, suma set victòries, per acumular ja un total de 22 punts de 24 possibles. Mitja feina feta, si l'objectiu inicial era la permanència, quan tot just es cobreix una quarta part del calendari. Ahir els xampanyers es van desfer d'un combatiu Terrassa que va demostrar al Municipal per què figura a la llista de candidats al play-off. N'hi va haver prou amb un altre golàs d'Estellés, el segon de consecutiu després del que va representar l'empat en la jornada anterior al camp del Muntanyesa. També, tot s'ha de dir, amb un pessic de fortuna perquè els visitants van fallar un penal en l'última acció del partit, gairebé quan es complia l'afegit, que hauria estat l'empat.

Els locals van ser els dominadors dels primers 45 minuts. Una falta servida per Boniquet i un remat de Jorge Marta van ser les ocasions més clares dels empordanesos abans que el central Estellés situés l'1-0 poc abans del descans, caçant una pilota dins l'àrea que, amb una volea espectacular, va situar a l'escaire d'Ortega. El gol feia justícia als mèrits del filial del Girona, que a la represa va sortir a buscar la sentència, conscient que al davant hi tenia un rival extremadament perillós tot i les baixes.

Marta va tenir el segon en un córner servit per Coro, però no va estar encertat. Va ser a partir d'aquí quan, a poc a poc, el Terrassa va anar prement l'accelerador. El primer gran avís egarenc va arribar amb un cop de cap d'Amantini als 64 minuts que va fer lluir Richi Paz, ahir substitut del titular Gianni, convocat amb el Girona a Cadis. El porter del Peralada va volar per enviar la pilota al travesser en una jugada embolicada que va acabar amb una falta i els jugadors del Terrassa reclamant un gol fantasma que no va existir. Draman, ja en la recta final, va anar-se'n per potència del seu marcador per la dreta a la recerca del 2-0, però en comptes de centrar va voler xutar i el seu remat el va enviar a córner el porter visitant.

Abans del final l'àrbitre va expulsar el local Pablo Carbonell per doble amonestació i, ja en l'afegit, va xiular un clar penal de Vallho que Álex Fernández va estavellar al travesser, per eufòria dels jugadors i la parròquia del Peralada.