El mitjapunta del Palamós Marc Serramitja és una de les revelacions de l'equip de Mármol en aquest començament de Lliga. Tot i arribar a última hora del mercat de fitxatges s'ha convertit en un dels imprescindible en l'onze titular i en el màxim golejador dels baixempordanesos amb tres dianes. El passat dissabte n'ha-gués pogut afegir una més al seu compte particular si el porter del Castelldefls no li hagués aturat un llançament de penal. Per al nou futbolista del Palamós, tot i haver dirigit l'esfèrica entre els tres pals i cap a un costat de la porteria defensada per Manu Martín, considerava que no l'havia llançat correctament, "perquè sinó hauria fet gol", va explicar l'exfutbolista del Figueres, afegint que "això fa que estigui trist i emprenyat per haver-lo fallat". Serramitja lamentava que contra els barcelonins "vam deixar escapar dos punt perquè en moltes fases del partit el domini va ser nostre".

Titular en tots els partits disputats des d'inici de temporada, el jugador de la Cellera de Ter assegura estar molt satisfet de la confiança que ha dipositat en ell l'entrenador palamosí. Segons Serramitja, "això fa que em senti bé dins el camp i si a més de participar puc aportar gol, molt millor". Per al jugador format al planter del Girona, el fet de conèixer molts dels seus nous companys a l'arribada al degà aquest estiu és un plus afegit que facilita les coses, "aquí a la província ens coneixem tots i això ha provocat que l'adaptació sigui fàcil, ràpida i còmoda".

Amb experiència a un munt d'equips de Catalunya i fins i tot amb la vivència d'haver tastat l'aventura a l'estranger a les files del Kristiansund BK noruec, el cellerenc comenta la metamorfosi experimentada en menys d'una setmana pels palamosins, que han passat d'encaixar un sever correctiu contra el Granollers (6-2) a plantar cara i ser superiors al Castelldefels, tot i que en aquest cas no van poder passar de l'empat sense gols. Segons Marc Serramitja, "la imatge i actitud de Granollers no es pot tornar a repetir de cap de les maneres perquè com a mínim has de competir".

Amb tres dianes al sarró, Marc Serramitja confessa que no és un jugador que assoleixi unes xifres de gols gaire elevades, "fa dues temporades en vaig fer nou amb el Figueres, però sí que em fa content poder marcar, per això, no fer-ho contra el Castelldefels va ser una llàstima perquè no vaig poder ajudar l'equip".