Tots els meus companys tenen 18 i 19 anys. El club volia fitxar un veterà i la idea em va començar a agradar, tot i que al principi em pensava que què hi faria jo, allà, amb gent tan jove". Pel camí dels 36 anys, els fa a principi de novembre, el gironí Jordi Trias explicava aquest estiu les seves sensacions en canviar el València d'ACB pel filial del Barça a LEB Or on, amb Alfred Julbe a la banqueta, la seva experiència havia de servir per guiar les primeres passes en el bàsquet "adult" de joves projectes de grans jugadors com Peno, Figueras, Kurucs, Maxi Esteban... "El que havia de fer en el bàsquet ja ho he fet. Ja no jugo per ser MVP o tenir 30 minuts. A València vaig assumir el meu rol, i ara al Barça B, també", deia fa un grapat de setmanes un Trias que, però, amb els seus 16 punts, 15 rebots i 7 faltes rebudes contra el Castelló ha estat el millor jugador de la jornada a LEB Or (31 de valoració) tot i la segona derrota en dos partits de l'equip entrenat per Alfred Julbe.

"M'estic sentint bé físicament i haver fet l'MVP és tot un reconeixement, però aquesta temporada el que jo vull és ajudar a créixer l'equip i no tindria cap sentit que jo fes un MVP rere l'altre durant tota la temporada si això no ajuda l'equip a créixer i a ser més competitiu", explica ara Trias en declaracions a la pàgina web de la Federació Espanyola.

Amb una llarga experiència a l'ACB - Casademont Girona, Barça, Joventut, Andorra i València -, un grapat de títols i moments àlgids com el guardó de millor jugador de la Copa que el Barça va guanyar a Màlaga el 2, Jordi Trias ja coneixia el que era baixar a jugar a LEB Or. La temporada 2013/14, el pivot gironí va fitxar per l'Andorra amb l'objectiu de buscar l'ascens amb l'equip pirinenc. Aquella temporada l'Andorra va pujar a l'ACB i Trias va destacar molt, sis cops MVP de la jornada i sempre entre els millors en els rànquings de punts i rebots, però el pivot de Girona té clar que aquest any és una altra història: "Firmaria no fer ni un sol MVP més en tota la temporada, perquè això significaria que la resta del grup segueix creixent i aconsegueix objectius tant en àmbit individual com col·lectiu".