Palamós acollirà a partir de l'any vinent el prestigiós Ral·li Costa Brava Històric. L'Ajuntament i l'organització de la prova, RallyClassics, han acordat que el municipi sigui la seu central de les tres properes edicions d'aquesta competició automobilística, que encapçala les proves de regularitat per a vehicles clàssics, i que l'any 2017 disputarà la seva XIV edició.

El proper Costa Brava Històric, primer amb seu a Palamós, es disputarà entre els dies 20 i 22 d'abril de 2017 i serà puntuable per al FIA Trophy for Historic Regularity Rallies, l'autèntic campionat europeu d'aquesta especialitat, que atraurà els millors especialistes del món. Palamós acollirà la major part dels actes de la competició, des de les verificacions, parc tancat, podi de sortida, village, i un tram espectacle, a part dels finals d'etapa i l'acte de lliurament de premis.

En relació a l'anunci de la realització a Palamós del Ral·li Costa Brava Històric l'alcalde de la vila, Lluís Puig, destaca "l'aposta que fa el municipi per seguir incorporant al calendari d'activitats de l'any propostes del prestigi d'aquest ral·li que segueixin posant de relleu el nom de Palamós i desestacionalitzant la seva àmplia oferta". Àlex Romaní, màxim responsable de Rally Classics afegeix que "buscàvem una nova seu que s'il·lusionés i apostés pel Ral·li per donar-li estabilitat. Estem realment satisfets que Palamós es converteixi en la seu principal".