El Bordils va arrencar ahir al migdia a Nava una heroica primera victòria de la temporada. I ho va fer quan més complicat ho tenia, després que l'equip local, que sempre havia anat per darrere, hagués aconseguit, amb l'empat a 24, retallar un avantatge de set gols dels gironins (11-18), assolit a l'inici de la segona part. Els bordilencs, aquesta vegada, van saber jugar un altre final a cara o creu com els dels dies del Carabanchel i el Tolosa, i en van sortir triomfants gràcies als gols de Sergi Mach i Dalmau Huix. El primer triomf, i la manera com es va aconseguir, després d'un viatge maratonià del Bordils que havia arrencat a les quatre de la matinada, pot donar ales a l'equip de Pau Campos.

Els blanc-i-verds van tornar a sortir llançats i van anar-se'n al descans dominant amb autoritat (9-14). L'inici de la segona part va tenir el mateix guió, fins que el Nava, amb l'11-18, va reaccionar i va aconseguir empatar a 24. Aquest cop el Bordils va tenir la sang freda necessària per resoldre la situació i endur-se el triomf.