L'Olot va assaltar ahir Nou Barris amb una victòria de prestigi contra el Muntanyesa. Els barcelonins van fer suar de valent l'equip de Ramon Maria Calderé, que finalment va poder endur-se els tres punts gràcies a un penal transformat per Hèctor Simón a quatre minuts del final, que el col·legiat va fer repetir. Els garrotxins trenquen la mala ratxa de resultat fora de casa i es mantenen com a perseguidors d'un líder, el Peralada, sense aturador fins al moment.

L'Olot va saber adaptar-se a les característiques peculiars de la Bombonera de Nou Barris, un camp petit i de gespa artificial molt allunyat a l'hàbitat on més còmode es troba el bloc de Calderé, en gespa natural i amb grans dimensions. Potser per falta d'adaptació l'Olot va començar patint i Xavi Ginard va salvar dos gols cantats en un parell de rematades de Pau i Diego. Poc a poc, el Muntanyesa va afluixar l'embranzida inicial i qui es va acabar avançant va ser l'equip garrotxí. En una falta a la frontal, Sergio Álvarez va obrir el marcador amb un míssil (19?), inabastable per Tato. Amb el marcador a favor els de Calderé van controlar bé als de Toni Escudero fins que al límit del descans, una centrada del lateral Payán la va enviar al fons de la porteria Dani Sánchez, també incorporat a l'atac (44?). Podia haver estat un gol psicològic, però per sort l'Olot es va saber refer a la represa.

Ginard, que va neutralitzar un xut de Montoro, va tornar a aparèixer en els primers instants de la segona part. Calderé va donar entrada a Dembo per guanyar dinamisme en un interior esquerra ocupat per Bigas, que ahir va cedir el lloc de lateral a Micaló, debutant com a titular. Blázquez va treure sota els pals el possible 2-1, mentre que a l'altre àrea Mas no encertava en un remat. El partit estava trencat i era d'anada i tornada fins que Héctor Simón, amb sang freda, va donar la victòria a l'Olot transformant un penal per mans dins l'àrea que va haver de xutar dues vegades (84?) perquè l'àrbitre el va fer repetir. Hèctor hauria pogut fer l'1-3 poc després però es va trobar amb el pal.