Un penal fallat pel Terrassa en l'últim sospir de l'afegit va permetre, diumenge passat, al Peralada, sumar la setena victòria de la temporada. I una pena màxima marcada pels empordanesos (Keita) ahir al Narcís Sala, tot just vuit minuts després de l'inici, els va permeter encarrilar la vuitena, sentenciada ja a la segona part per Coro. El líder no afluixa i continua esgotant els qualificatius. Ja suma 25 punts de 27 possibles i, ara per ara, no sembla que aquesta espectacular ratxa tingui aturador.

Unes mans dins l'àrea van permetre avançar-se als empordanesos des dels 11 metres. Keita va enganyar Segovia xutant-li la pilota per la seva dreta, quan el porter del Sant Andreu es va estirar a l'esquerre. Veure's tant d'hora per davant va donar tranquil·litat al Peralada, que no va passar excessives dificultats per mantenir l'avantatge més enllà d'alguna acció de Ton Alcover i Sekou, sempre ben resolta per la defensa visitant i el porter Richi. Pel bàndol empordanés, Serrano era un dels homes més incisius.

El Peralada, però, necessitava la sentència i la va aconseguir al quart d'hora de la segona part. El Sant Andreu va perdre una pilota molt perillosa en la zona defensiva i Coro ho va aprofitar per anar-se'n cap a la frontal i des d'allà sorprendre Segovia. Allà es va acabar el partit perquè el Sant Andreu ja es va veure incapaç de resoldre la situació, i els empordanesos se sentien cada vegada més còmodes dominant la pilota i gairebé totes les accions del joc. Al minut 78 els barcelonins van tenir l'ocasió més clara, quan una rematada de Ton Alcover es va estavellar al travesser. El Peralada, per la seva banda, hauria pogut fer el tercer en una acció de Draman al minut 74 ben resolta pel porter local, o en una contra que va acabar amb una passada de la mort salvada pel jugador del Sant Andreu Méndez.

Instal·lats en el lideratge indiscutible de Tercera, l'equip empordanès continua veient a distància els seus perseguidors. El proper partit del Peralada serà ?diumenge que ve al camp Municipal contra un altre equip de la part alta, el Granollers.