Un parcial espectacular de 12-26 a l'últim quart va permetre el Barça Lassa arreglar el despropòsit dels dos quarts anteriors (només 20 punts en 20 minuts) i estrenar-se així amb una important victòria a Europa, on una ensopegada, sobretot ara que ha canviat el format, pot ser determinant. Els blaugrana, que tenien les baixes de Pau Ribas, Petteri Koponen i Shane Lawal, van acabar-se imposant per 63-69 a un Unics Kazan que tot i els 14 punts de Keith Langford, no va saber administrar el seu avantatge i va acabar claudicant.

L'era de Giorgios Bartzokas al capdavant del Barça va arrencar amb bon peu a la màxima competició continental. Doellman, amb 23 punts, com també els 9 rebots d'Ante Tomic (13 punts), van ser determinants per a un equip que va anar de menys a més i que en el darrer quart va saber capgirar un marcador advers (60-52) per acabar-se emportant la victòria.