Els gironins Albert Dalmau i Chechu Flores tindran l'oportunitat d'enfrontar-se al Barça després que ahir el sorteig aparellés l'Hèrcules, el seu equip, amb el conjunt blaugrana en els setzens de final de la Copa del Rei. Al conjunt alacantí hi juga també l'ex del Girona Omgba. A banda del duel entre els alacantins i el Barça, els altres enfrontaments destacats del sorteig d'ahir a Las Rozas van ser el Cultural Lleonesa-Reial Madrid i el Guijuelo-Atlètic de Madrid.

El Barça, vigent campió de la passada edició i equip amb més títols de la competició, 28, tornarà al Rico Pérez, estadi que no trepitja en competició oficial des del 29 de gener de 2011, quan es va imposar 0-3 a la Lliga a l'Hèrcules amb gols de Pedro i un doblet de Leo Messi. L'equip alacantí encara la seva tercera temporada seguida a Segona B després de caure-hi el 2014. Anteriorment, a la Copa del Rei, el Barça ja va eliminar dos cops l'Hèrcules en les edicions de les temporades 55-56 i 95-96. Tot i això, l'Hèrcules acostuma a fer la guitza al Barça a la Liga. El curs 10-11 va imposar-se al Camp Nou (0-2) mentre que la 96-97 va vèncer-lo dos cops tant a Barcelona com a Alacant i evitar que guanyés la Lliga.

De la seva banda, l'Espanyol se les haurà amb un Alcorcón que acaba de rellevar Cosmin Contra per Julio Velázquez a la banqueta. El Nàstic va quedar aparellat amb l'Alabès. El Sevilla, subcampió la passada campanya, debutarà aquesta edició davant del Formentera, únic representant de Tercera i que compta amb l'ex del Girona Gabri Gómez a les seves files, que ha arribat als setzens després d'eliminar el Saguntí, La Hoya Llorca i Tudelano, tots per penals. Fins Lleó viatjarà el Madrid per enfrontar-se a un equip històric, la Cultural, al qual no s'enfrontava en partit oficial des del 22 de maig de 1960, a la Copa. Aquest duel serà l'únic que canviarà de data respecte a la resta. A causa de la participació del Madrid al Mundial de Clubs al desembre, l'anada es disputarà el 26 d'octubre i la tornada el 30 de novembre. A la Cultural hi té un paper destacat l'exdavanter del Girona i del Llagostera Benja Martínez, mentre que Palatsí és el porter titular de la Copa un cop superada una lesió.

L'Atlètic de Madrid, que ha guanyat la competició deu vegades, l'última el 2013, s'enfrontarà al Guijuelo, de Segona B, que ha eliminat en les tres rondes anteriors el Boiro, Sestao i el Cirbonero. De la resta de duels destaquen el Toledo-Vila-real o el Racing de Santander-Athletic.