El Benito Villamarín examina aquest vespre (20.45 hores) a un Reial Madrid obligat a reaccionar després de quatre empats consecutius (tres a la Lliga i un a Europa) en un duel en què Zinedine Zinade es torna a trobar amb el Betis, amb el qual ja va igualar la temporada passada (1-1) i que intentarà fer valer la seva il·lusió per donar la sorpresa.

Els partits internacionals han deixat un peatge car en defensa per als blancs amb la lesió de Sergio Ramos, que estarà dos mesos fora de combat. El seu lloc l'ocuparà Pepe. Marcelo torna i a la dreta sembla que tornarà Danilo en detriment de Dani Carvajal. Amb Ramos, completen la infermeria futbolistes que donen forma a la columna vertebral dels madridistes. Sense Casemiro ni Luka Modric, Zidane haurà d'inventar amb Toni Kroos, Mateo Kovacic i Isco com a futbolistes que teòricament tenen avantatge respecte a la resta de candidats.

Pel que fa el Betis, el tècnic Gustavo Poyet té tota la seva plantilla disponible, un cop s'han recuperat de les seves respectives lesions el central algerià Aïssa Mandi, el migcampista francès Jonas Martin i el davanter paraguaià Tonny Sanabria.