Amb l'aigua al coll i minvat per les baixes, el Llagostera es planta a la novena jornada amb les primeres urgències de la temporada. El 4-0 encaixat a Mallorca quedarà del tot oblidat si l'equip fa els deures i aquesta tarda derrota el Cornellà, un equip situat a la part alta que aspira a colar-se al play-off, l'objectiu inicial (i encara viu) dels llagosterencs per a aquest curs. El Palamós-Costa Brava, fins ara un fortí davant la pèssima imatge a domicili, ha de ser el gran argument dels blaugranes, que afronten la cita amb el convenciment que els tres punts poden quedar-se a casa però en quadre per culpa d'una plaga de lesions que han deixat el tècnic Oriol Alsina amb ben pocs efectius.

A les absències ja conegudes de Nando Quesada, Diego Jiménez (sembla que no s'ha recuperat a temps tot i que la intenció del cos tècnic era fer-lo jugar una estona aquesta jornada), Vivancos i Rafa Jordà, el peatge pagat a Son Bibiloni va sortir força car. El defensa Jordi Masó va patir una forta topada amb el seu company Rodri i va haver d'abandonar grogui el rectangle de joc; a hores d'ara, és dubte més que seriós i tot fa pensar que guardarà repòs. Però n'hi ha més: una nova baixa confirmada és la del davanter Álex Colorado, sancionat per acumulació de targetes.

Divuitè a la taula, el Llagostera intentarà seguir invicte al seu camp, on acumula dues victòries i dos empats, per intentar escapar de les places de descens que ara ocupa. De la seva banda, el Cornellà frega la part alta i visita Palamós per intentar assaltar una de les primeres quatre posicions. Per superar l'equip de Jordi Roger, els gironins hauran de millorar i molt la versió oferta en l'últim partit a fora, en què els d'Alsina van caure golejats a mans del Mallorca B (4-0). Amb la tranquil·litat que suposa actuar de local i no de visitant, uns escenaris aquests últims on ja fa 25 partits que no guanyen, els del Gironès intentaran sumar la tercera victòria de la temporada amb la companyia del planter blaugrana, que avui fa la presentació oficial dels seus equips. Oriol Alsina vol passar pàgina de l'enèssim fracàs a domicili, però és conscient de la dificultat de vèncer un equip que encara no ha perdut a domicili. "Ens enfrontem a un rival molt complicat perquè el Cornellà ha jugat quatre partits a fora des de principis de lliga amb un balanç de tres victòries i un empat. A sobre cal destacar que dels vuit partits que han jugat fins ara en sis d'ells han estat capaços de deixar la porteria a zero". L'equip dirigit per l'exdavanter del Palamós Jordi Roger és segons l'entrenador del Llagostera "un dels aspirants a fer el play-off i guanyar-los significaria reforçar-nos molt en l'aspecte moral".

Un inici similar als anteriors

Tercer per la cua i lluny de les expectatives generades a l'inici de la temporada, on s'assegurava que lluitar per l'ascens era l'objectiu prioritari, el Llagostera està signant uns registres gairebé idèntics als dels dos últims exercicis a la Segona Divisió A. Fa dos cursos, després de les 8 primeres jornades l'equip sumava els mateixos punts que ara (8), mentre que en la temporada passada, el balanç va ser un xic més pobre, amb 7 punts de 24 possibles.