La Unió va aconseguir sumar un punt de la seva visita al complicat camp del Santfeliuenc. Tot i avançar-se al marcador mitjançant un gol d'Adrià Casanova, el conjunt local va aconseguir empatar i signar les taules al marcador. Els figuerencs van fer un bon joc i van tenir bones oportunitats per fer més gols, però no van aconseguir la segona victòria consecutiva.

Són quatre les jornades que el Figueres fa que no perd, amb dues victòries i dos empats, l'últim ahir a Sant Feliu de Llobregat. L'equip entrenat per Chicho va fer un bon partit i un bon primer temps, en què es van avançar al minut 25 gràcies a un gol de Casanova, que va acabar una jugada personal de Pedro per la banda. Tot i tenir alguna ocasió més abans del descans, els gironins no van estar encertats i a la segona part van veure com, al minut 66, el Santfeliuenc empatava l'enfrontament amb un gol d'Èric Pacheco.

Ara, després de completar una setmana on han sumat 7 punts de 9 possibles, el Figueres ja prepara el proper compromís, contra l'Europa a Vilatenim.