E

l retorn de Pep Guardiola al Camp Nou per al duel estel·lar entre el Barcelona i el ?Man?chester City, marca el retorn a l'escena de la Lliga de Campions que, després de l'aturada provocada pels compromisos de les seleccions, arriba a la tercera jornada de la fase de grups.

del grup C en joc Guardiola irromp a Barcelona dimecres (20.45, Bein Sports), aquesta vegada amb el Manchester City. El tècnic, que va ser campió d'aquest torneig com a jugador i entrenador vestit de blaugrana, ja es va enfrontar al conjunt català quan va ser preparador del Bayern de Munic. Ara, en els seus primers mesos en el futbol anglès, aspira a proporcionar el salt de qualitat al Vell Continent que anhelen els propietaris citizens.

No serà Guardiola l'únic que torni a casa. L'acompanyen Txiki Begiristain, director esportiu, i el porter xilè Claudio Bravo i l'atacant Nolito. També Mikel Arteta, membre del cos tècnic al costat del gironí Domènec Torrent. El City, que no va passar de l'empat davant l'Everton a la Premier dissabte, visita un Barcelona que va vèncer amb comoditat el Deportivo a la Lliga Santander i domina el Grup C de la Champions després de golejar el Celtic i guanyar a Alemanya el Borussia Monchengladbach. L'equip anglès, però, no va passar de l'empat a Escòcia, encara que va golejar el bloc germànic en el primer partit.

L'Atlètic Madrid, per la seva banda, pretén tancar de manera impecable la seva primera volta europea. Després de mostrar la seva solidesa en els partits contra el PSV Eindhoven i, sobretot, davant el Bayern Munic, l'equip de Simeone visita Rússia dimecres (20.45, Bein Sports) per enfrontar-se al Rostov, que encara no coneix la victòria. Alhora, el Bayern de Carlo Ancelotti, incapaç de mostrar encara la contundència de la qual feia gala amb Pep Guardiola a la banqueta, rep l'equip holandès per perllongar el pols pel lideratge amb el quadre matalasser.

Un dia abans, demà, el Reial Madrid entra en escena. El campió, refet de la ratxa d'empats després de golejar al Villamarín, rep el Legia Varsòvia polonès (20.45, TV3/Antena3). L'equip blanc acumula vint-i-un partits sense conèixer la derrota. Des que va caure davant el Wolfsburg, en aquesta competició, l'abril passat. Aquest va ser un dels dos partits perduts del conjunt madridista amb Zinedine Zidane a la banqueta. L'altre va ser a l'estadi Vicente Calderón, contra l'Atlètic en la passada Lliga.

El conjunt blanc anhela un partit rodó i dissipar les ombres que va generar la visita al Bernabeu de l'Sporting. El campió portuguès, per la seva banda, rep el Borussia Dortmund, que va ser incapaç de guanyar divendres l'Hertha Berlín a la Bundesliga. El Sevilla afronta un nou test europeu. Visita al Dinamo Zagreb també demà (20.45, Bein Sports) per completar un primer tram del torneig gairebé impecable. El quadre de l'argentí Jorge Sampaoli va recuperar el somriure a domicili vencent el Leganés a la Lliga i va tornar a guanyar com a visitant vint-i-tres partits després. Comparteix el primer lloc del Grup H amb el Juventus, que visita el Lió, derrotat divendres a Niça.