El pilot de Porqueres Xavi Pinsach (Honda-Lorini) continua obtenint bons resultats en la seva experiènci al Mundial de Superbikes, categoria Supersport 600, i diumenge va acabar en la dotzena posició a la prova disputada al circuit de Jerez, on havia sortit des de la setzena posició de la graella.

«Estic molt content, perquè poder finalitzar en la dotzena posició en tot un campionat del món és tot un èxit i espero poder millorar encara més aquesta posició en la darrera prova a Qatar», va explicar el pilot de Porqueres de l'ETG Racing gironina que va arribar a un acord amb el Team Lorini italià per córrer tres proves d'aquest mundial de Superbikes en Supersport 600. La primera va ser a Magny Cours, on va ser catorzè, la segona diumenge a Jérez amb el dotzè lloc i la darrera de l'acord, i també última del mundial, serà el dia 30 d'octubre al circuit de Losail. a Qatar. La victòria va ser per al turc Kenan Sofouoflu (Kawasaki),?que va revalidar el títol mundial.