El Palamós torna a ocupar posicions de play-off d'ascens després de trencar la ratxa d'imbatibilitat de la Jonquera (0-1), unes places que els del Baix Empordà ja havien ocupat entre les jornades 2 i 4. Els d'Àxel Vizuete, abans del derbi contra el degà, encadenaven 14 partits sense perdre, 9 en l'actual Lliga de Tercera, els 2 de la promoció d'ascens de la temporada passada, més els 3 darrers a la Primera Catalana. A més a més, el polivalent futbolista dels palamosins Narcís Barrera va posar amb el seu gol, el punt i final a 584 minuts d'imbatibilitat a la porteria del conjunt altempordanès. Per al president del Palamós, Joan Pau Pérez, veure al seu equip en la quarta posició és motiu de satisfacció, però de seguida frena l'eufòria: «Estic molt content de l'enorme esforç que van fer els jugadors per guanyar un equip que no havia perdut cap partit, entenc que la plantilla estigués eufòrica, però hem d'anar a poc a poc».

L'equip de Joan Mármol, després de la contundent golejada a Granollers (6-2), ha aconseguit tancar l'aixeta i Aleix Manzano no ha rebut més gols des d'aleshores, és a dir, no n'ha rebut cap en els 3 últims partits. Segons el president palamosí, «a Granollers vam oferir una mala imatge, però, l'equip ha demostrat que si lluita i dóna el 200% és capaç de guanyar a qui sigui». «Cap rival em fa por si treballem dur, afegeix Pérez. Els tres pròxims partits són davant els tres primers classificats: Peralada (1r), Vilafranca (3r) i Olot (2n). El màxim mandatari del degà, creu que «són bons rivals i, començant pel Peralada, ells tenen una plantilla molt equilibrada i tècnica, però davant de rivals que volen jugar considero que juguem millor». Joan Pau Pérez, es mostra satisfet«d'aprovar tants exàmens a l'inici de curs» i de veure l'equip instal·lat en la quarta plaça, amb 18 punts, quan l'objectiu és el de la permanència. Això, però, no provoca cap canvi d'objectiu: «Ja tenim una feina ben feta des d'un bon començament, però, no llancem ?coets i cal anar poc a poc», insisteix.

Pel president del Palamós «allò interessant és que el nostre soci s'engresqui i vingui a veure bons partits com està passant al nostre estadi». De la possibilitat de romandre en aquestes posicions al llarg de la Lliga, Joan Pau Pérez, es mostra prudent. «Ll'objectiu de la permanència no canvia, la temporada passada ens va costar molt sumar els 18 punts que tenim ara, així que primer lliguem la salvació i després ja somiarem». Una cosa queda clara, Pérez, confia cegament en la seva plantilla i té clar que si arriba el moment caldrà mirar d'altres horitzons «perquè hi ha un equip amb qualitat de sobres per arribar on vulguin ells».