Quan a primers de setembre l'Spar Citylift Girona va llançar la campanya d'abonats el club fregava el miler de socis. Un mes i mig després ja ha batut el seu sostre i en té més de 1.300, amb l'ambició del seu president, Llorenç Biargè, d'arribar als 1.500 aprofitant «el bon inici de Lliga que hem fet i l'al·licient de l'Eurocup, que arrenca la setmana que ve». L'Uni ha fet coincidir el seu creixement esportiu amb un notable augment, temporada rere temporada, de la seva massa social, fins al punt que en l'últim partit a casa contra l'Araski Fontajau va rebre unes 2.000 persones, omplint la Tribuna i la grada del davant. Fa dues temporades, la del títol de Lliga, el club es movia al voltant del mig miler de socis.

Biargé considera que un dels aspectes clau és que «Girona i les comarques s'han enganxat al projecte» i, en aquest sentit, pensa que «hem fet una passa important amb la unió dels equips base amb el GEiEG perquè abans potser ens veien com el rival a batre i ara som el mateix. I ells tenen una massa social molt important».

El president de l'Spar Citylift assegura que «socialment veiem que tenim un pes més important cada any a Girona i a la província i això ens fa estar satisfets perquè el fuur de l'Uni és bo i la gent s'hi està implicant». El proper partit de les gironines a Fontajau serà contra el Zamora diumenge (18.00). La setmana que ve l'equip debutarà a l'Eurocup a Alemanya.