El partit de diumenge entre el Palamós i el Peralada serà especial per a cinc exfutbolistes del conjunt xampanyer que actualment defensen el degà. Es tracta de Narcís Barrera, Aleix Feixas, Jaume Duran, Sergio García i Guillem Cornellà. Tots ells peces decisives que serveixen per explicar l'excel·lent temporada que estan protagonitzant els de Mármol. Cornellà, amb passat a molts equips de la demarcació, és un dels fixos de Joan Mármol i espera el derbi amb moltes ganes.

Serà especial per a tu enfrontar-te al Peralada?

Sí, serà un partit especial perquè al Peralada em van tractar molt bé.?Tot i això serà més especial i emotiu jugar allà perquè segurament em trobaré molta més gent de la qual guardo molt bon record.

Qui és el favorit del derbi?

Només cal mirar la classificació i els números del Peralada per saber qui és el favorit. Nosaltres estem convençuts i amb moltes ganes de fer un bon partit i treure un bon resultat. No oblidem que juguem a casa i estem fent molt bons partits a l'estadi, on restem invictes.

Existeix alguna fórmula per guanyar el Peralada?

És molt difícil poder fer-los mal perquè és un equip molt ben treballat i ara mateix és complicat trobar-los llacunes. Durant la setmana estem treballant per poder guanyar-los. Em sembla que serà fonamental estar molt concentrats els 90 minuts, ser molt intensos sense pilota i també amb pilota ja que tenim arguments per poder fer-los mal i ser efectius de cares a porteria.

L'objectiu del Palamós és mantenir-se entre els quatre primers?

Nosaltres tenim molt clar que l'objectiu principal i el més important és aconseguir al més ràpid possible la permanència perquè la Lliga és molt llarga. Una vegada arribem a la puntuació que matemàticament ens asseguri la salvació ja pensarem en altres reptes.

Si diumenge marca un gol el celebrarà?

En faig poquets i només faltaria que quan en faig un no el celebri! Si marco diumenge ho faré amb respecte cap a un club que em va fer sentir molt a gust i com a casa. Però, també et dic que canvio no celebrar cap gol meu i que la victòria sigui per al Palamós.

El sorprèn el lideratge del seu exequip?

L'inici del Peralada em sembla espectacular, però no em sorprèn en absolut veient la plantilla, el cos tècnic i l'estructura tan potent que tenen al darrere. És un dels ?equips professionals de la categoria i això ho demostren i queda pal·lès en el seu rendiment. Són clars candidats a entrar al play-off i acabar ?campions. A més a més, tenen jugadors que marquen diferències i això, sovint, fa que la ?balança s'acabi decantant al seu favor.