El Bordils ho va intentar, però ahir havia de superar massa adversitats per poder sumar alguna cosa en la visita al Cisne de Pontevedra. Pau Campos arrossegava sis baixes (Palahí, Masó, Farrerons, Montes, Prat i Combis) i, per postres, Vilanova va patir durant el partit un esquinç al peu, i Mario Martínez va acabar masegat. Per si això no fos poc, els gironins van encaixar molts gols a la segona part (19) després d'haver-se mantingut vius en la primera (14-13 al descans), i en els darrers minuts, amb 27-24, quan encara hi havia opcions de pugnar per la victòria, un 6-2 va resultar definitiu per situar el 33-26.

A la segona part el Bordils va provar diversos tipus de defensa sobre els millors homes del Cisne, Chapela i Rial, però no va obtenir els fruits esperats. Si en atac, liderats per Mario Martínez, les coses no anaven gens malament (26 gols anotats contra una bona defensa rival), al darrere els gironins van donar massa facilitats.

El Bordils té marcada a l'agenda el partit del proper dissabte contra el Gijón, un rival directe que ara per ara està per sota a la classificació. Pau Campos espera poder recuperar almenys un parell de jugadors (Farrerons i Jairo Montes) amb l'objectiu de fer-se forts a casa, la clau de la salvació.