L´Ajuntament d´Olot va fer un reconeixement al CPA Olot pel Mundial en grups de xou obtingut a Novara, i especialment també pel desè títol aconseguit. Un emotiu acte es va celebrar al Teatre Principal enlloc de l´Ajuntament, per tal de donar cabuda a més gent i el canvi va ser tot un encert amb una bona presència d´espectadors que van voler retre homenatge a les patinadores olotines.

L´acte va iniciar-se amb la presència de les patinadores i el visionament d´un vídeo en record dels deu títols obtinguts fins al moment. Posteriorment van tenir lloc diversos parlaments en un acte que va comptar amb la presència d´autoritats locals, representants de la Federació Catalana de Patinatge i el Secretari General de l´Esport de la Generalitat, Gerard Figueras.

L´alcalde d´Olot Josep Maria Corominas va voler destacar la importància que el CPA Olot representi arreu del món els valors que aporta aquesta entitat. Alhora, va anunciar l´inici dels tràmits perquè la pista del club olotí passi a anomenar-se Montsita Casadellà, expresidenta del CPA Olot, impulsora d´aquest projecte i mare de l´entrenadora Ester Fàbrega.

L'Ajuntament d'Olot va obsequiar les patinadores amb un detall de les lletres "Treu-me d'aquí" mentre que a Ricard Planiol, Ester Fàbrega i Anna Quintana, presents als deu Mundials, també se'ls va entregar la reproducció d'una escultura de Josep Clarà.

La capitana del CPA Olot i Fàbrega van agrair el suport de tothom i també van destacar la feina feta per Ricard Planio, a qui van qualificar com «el Messi del patinatge». També es van acomiadar set patinadores que després d'aquesta temporada deixaran el primer equip del CPAO: Laura Corredera, Eva Fàbrega, Laura Moiset, Raquel Moli, Nora Murlà, Cristina Planagumà i Ada Vila.