Després de la primera ensopegada al campionat la setmana passada davant el Palamós, La Jonquera afrontava el partit al camp del cuer, el Sabadell B, com una oportunitat per redimir-se i tornar a trobar el camí de la victòria o, si més no, el de puntuar.

L'equip, tal i com afirmava Axel Vizuete, oferia bones sensacions i la derrota no va afectar l'estat anímic d'un equip que va saltar al camp del conjunt arlequinat amb la intenció de tornar a sumar una victòria. Toni Montero, que s'havia recuperat de les molèsties físiques que li van impedir jugar la setmana passada, va fer l'entrenament previ al partit i apuntava a titular, però va recaure i finalment va ser Boido qui va tornar a defensar la porteria jonquerenca.

El partit va començar amb un Sabadell dominador de la possessió però sense crear excessiu perill a l'àrea gironina. No obstant això, els de Vizuete van reaccionar i van aconseguir generar perill, amb un Joan Pons molt actiu que va portar de corcoll la defensa local. Al minut 23, el mateix Pons va enviar una centrada perquè Òscar Molina, anticipant-se al defensa, posés la cama i inaugurés el marcador. Una de les males notícies del partit és que Joan Pons no va poder acabar el partit per lesió.

A partir del gol, La Jonquera va tenir les millors oportunitats per ampliar l'avantatge a l'electrònic però no van estar encertats de cara a porteria.

Ja a la segona meitat, La Jonquera va voler aguantar la victòria momentània i el Sabadell B, cuer i amb urgència de punts, es mostrava nerviós sobre el terreny de joc i no podia concretar les accions en perill real a la porteria visitant. No obstant això, a falta d'un quart d'hora per al xiulet final, Boido va cometre una errada que va acabar resultant fatal. Al porter jonquerenc se li va escapar de les mans una rematada tova de Facu que va acabar significant el gol de l'empat.

Malgrat els intents locals, el marcador ja no es va moure més. La Jonquera va veure com, en una errada individual, se li van escapar tres punts molt importants del camp d'un dels equips de la part baixa de la categoria. El proper cap de setmana tornaran a lluitar per la victòria a Les Forques, quan rebran la visita del Castelldefels.