Les últimes setmanes estan sent molt positives a Figueres. Després d'un inici encallat, l'equip de Chicho ha alçat el vol i acumula cinc partits sense conèixer la derrota, sumant dos empats i tres victòries. Exactament, seguint la mitjana anglesa: guanyar a casa i empatar a domicili.

Afortunadament Vilatenim s'ha acostumat a comptar els partits per victòries les últimes setmanes i ahir, la víctima va ser l'Europa. Si abans ho havien estat Júpiter i Manlleu, el conjunt barceloní va veure com, igual que els últims dos casos, marxaven cap a casa amb els mans buides. Gran part per culpa del gran treball que van oferir sobre el terreny de joc els homes de Chicho, anul·lant les qualitats individuals d'un rival que, tot i la seva situació a la classificació, podia aportar perill en qualsevol acció aïllada.

Moha i Ferrón, elèctrics a l'atac gironí, van tenir les primeres arribades amb perill del partit però no van estar encertats per superar al Moha de l'Europa. A la primera meitat, el conjunt europeista va aparèixer més aviat poc a les immediacions de Bartrina, gràcies a l'ordre i rigor defensiu de l'equip blanc-i-blau. Ritxi, abans del descans, va tornar a avisar amb un xut que va acabar fora.

A la represa es va decidir el partit. Als dos equips els va costar agafar el ritme de partit després de sortir dels vestidors, però va ser el Figueres qui va decantar la balança. Després d'una bona jugada i posterior centrada de Ferrón per banda, Pedro va rematar l'esfèrica amb el cap i aquesta va acabar a la cuixa d'Adrià Casanova, que va anotar el primer i únic gol de l'enfrontament. A partir d'aquí, l'Europa va posar setge a l'àrea local però la feina ben feta de la Unió va evitar mals majors i l'equip de Chicho va poder cantar victòria, la tercera consecutiva a casa i que els permet viure a la novena posició amb 15 punts. El proper diumenge el Figueres juga a Vilassar.