Raül Agné va ser presentat ahir al migdia com a nou entrenador del Saragossa i a la tarda ja dirigia la primera sessió amb els nous jugadors.En una compareixença de tan sols 9 minuts, acompanyat pel gironí Narcís Julià, director esportiu del club aragonès, i del secretari tècnic, Albert Valentín, Agné va dir que veia «apassionant» el repte que tenia per davant, tot i que no va sortir-se del seu habitual to lacònic.

Firma fins a final de temporada i estarà acompanyat pels seus col·laboradors habituals, Rodri, com a segon entrenador, i Toni Masferrer. El preparador físic ja era ahir a Saragossa; l'extècnic de l'Olot, que ara treballava a Xipre, ha de desvincular-se abans del seu actual club, tal i com va fer abans, en la seva primera etapa a La Garrotxa, quan Agné se'n va anar al Cadis.

Estic convençut que tenim un gran equip, que podem guanyar qualsevol rival de la categoria. Sortirem a guanyar tots els partits, començant pel d'aquest dissabte contra l'Almeria», va destacar. L'arribada de l'exentrenador del Girona ha aixecat la moral de Julià, segons explicava ahir l'edició digital d'Heraldo.

Dilluns, el gironí, havia comparegut abatut «i amb els ulls humits» per justificar la destitució de Luis Milla. Ahir, en canvi, havia recuperat el somriure. «Aquest projecte és difícil i complicat, però segueixo creient en ell al 100%, amb tota la força del món. És un projecte que vol molta paciència», va explicar abans de donar la paraula al nou entrenador del conjunt aragonès.

Raül Agné va dir que «no crec en sistemes» i va destacar que «l'experiència m'ha ensenyat a viure l'hora. Per això no vull parlar d'ascens». El tècnic ha vist jugar «molt» el Saragossa però va admetre que no coneixia els futbolistes. «Vinc a treballar amb el que hi ha», va dir.

Després d'una tanda de fotografies assegut a la banqueta de La Romareda que ocuparà a partir d'ara, la local, a la tarda Agné va dirigir el primer entrenament. Primer va presentar-se als seus nous jugadors en una breu reunió a l'interior del vestidor i posteriorment tota la plantilla va saltar a la gespa per completar la primera sessió a les ordres del tècnic de Mequinesa, en una sessió d'una hora i mitja de durada.

Al costat dels futbolistes del primer equip, Agné va comptar amb els del planter Aitor Chueca, Rai, David Ballarín, Alberto Soro i Javier Pérez. Qui no es va poder exercitar va ser l'extrem de l'Estartit Jordi Xumetra, a qui dimarts li van detectar una ruptura al peroné de la cama dreta que el tindrà dos mesos de baixa.