Les gironines han demostrat la seva ambició aparcant el desgast de viatjar a Alemanya i Madrid respectivament i disputar el tercer partit en menys d´una setmana.

Els errors i les indecisions dels dos conjunts protagonitzaven els primers minuts entre els dos equips i amb el CREF dominant el marcador amb diferències mínimes. Al descans s'arribaria amb un empat que demostrava la igualtat entre el joc demostrat entre els dos conjunts els primers vint minuts (30-30).

Al tercer període les gironines han sortit molt intenses i encertades i això els ha permès aconseguir un parcial de 0-9 que resultaria clau pel desenvolupament del partit (30-39). El conjunt madrileny, però, ha reaccionat a temps i amb una cistella de Sa Castro Neves situava un parcial de 0-6 que tornava a ajustar el marcador (36-41).

Les girones han aconseguit novament distàncies en el marcador amb la solvència d´Ibekwe que castigava reiteradament la defensa madrilenya acompanyada de Haley Peters. La renta a favor de l´Uni es situava en deu punts a poc menys de quatre minuts per la finalització del tercer període.

L´encert des de la línia de tres que no havia tingut l´Spar Citylift Girona ha arribat al tecer període. Una eficàcia que permetia a l´Uni obtenir un avantatge de dotze punts al final del tecer quart (43-55). El darrer període ha servit per l´equip d´Èric Surís per certificar un nou triomf, amb diferències que no han baixat dels deu punts fins als darrers minuts. Les locals han maquillat el resultat situant el definitiu 64-72. Una victòria que dóna molta seguretat a l'Uni per afrontar l'important partit d'aquest dijous a l'Eurocup davant el Castors Braine.