Una de freda i una de calenta aquest matí. El Palamós, l'únic gironí que ha perdut aquest cap de setmana, ha vist com se li escapava un punt al camp del Vilafranca al temps afegit per culpa d'un gol de falta directa de Josu. Abans, Jaume Duran i Agi havien igualat en dues vegades el duel (3-2).

La matinal, però, ens ha deixat la primera victòria a domicili de la temporada del Figueres, que ha superat el Vilassar de Mar (0-1) gràcies a un solitari gol de Xavi Ferrón.

Per la tarda, victòries de La Jonquera i Olot. Els fronterers es retrobaven ama la victòria derrotant a Les Forques el Castelldefels (1-0), gràcies a una diana de Joan Corominas.

D'altra banda, a la Garrotxa, la parella Sergio Álvarez i Marc Mas han tornat a fer de les seves i amb un gol cadascú ajudaven a l'Olot a superar un combatiu Granollers (2-1). L'Olot, segon i el Palamós, quart, conserven places de play-off mentre que La Jonquera és cinquè i el Figueres, setè.

La setmana que ve es viurà un doble derbi a la categoria, amb els enfrontaments entre el Palamós i l'Olot i La Jonquera i el Peralada.