Les dinàmiques, tant positives com negatives, juguen un paper molt important en el futbol i si no, que li ho preguntin al Figueres. En les sis primeres jornades no van conèixer la victòria i quan aquesta llauna es va obrir, l'equip entrenat per Chicho ha agafat embranzida i de moment, acumula ja sis partits sense conèixer la derrota, dels quals n'ha guanyat quatre. Ahir, va superar el Vilassar de Mar (0-1) gràcies a un solitari gol de Ferrón, en la que va ser la primera victòria a domicili de la temporada.

Durant la primera meitat el Figueres ja va voler deixar clar sobre el terreny de joc que arribava al Maresme amb ganes de sumar el primer triomf a domicili de tota la temporada. Venzal i Ritxi van tenir les millors ocasions en el primer quart d'hora de joc però al minut 20, Jaume, del Vilassar, va estar a punt d'innaugurar l'electrònic però el seu xut va sortir lleugerament desviat de la porteria defensada per Gallego. Va ser el preludi de l'únic gol de l'enfrontament. Passada a l'esquena de la defensa local que arribava als peus de Ferrón, que després d'enviar un xut al cos del porter aprofitava el rebot per donar la victòria al seu equip.

A la represa, el Vilassar va fer una passa endavant per intentar, com a mínim, buscar l'empat. No obstant, com ja es va evidenciar fa una setmana a Vilatenim davant l'Europa, la defensa i el doble pivot gironí va estar a un gran nivell i els locals pràcticament no van gaudir d'ocasions clares de gol. La més clara dels segons 45 minuts va ser, de fet, per als figuerencs. Ramon Masó va enviar a fora un penal que hauria pogut deixar sentenciat el duel. A més, Adrià Casanova va gaudir d'un u contra u contra el porter local que no va transformar. Als últims minuts, el Vilassar ho va provar però sense sort, topant una vegada i una altra amb el mur defensiu dels de Chicho. El proper partit del Figueres serà al camp del Castelldefels.