Reacció fulminant a Les Forques. Després de l'última derrota a casa davant el Palamós (0-1) i el desafortunat empat de fa set dies al camp el Sabadell B (1-1), La Jonquera va superar ahir el Castelldefels per la mínima, gràcies a un solitari gol de Joan Corominas quan només s'havien disputat 30 segons de la segona meitat.

Durant els primers 45 minuts, La Jonquera es va mostrar superior al rival fent valer la seva fortalesa a casa. Oblidant l'anterior derrota a casa, els d'Axel Vizuete van sortir amb ganes davant un Castelldefels instal·lat a la zona baixa de la classificació. Els gironins van portar el pes del partit tot i que, encara que van tenir diferents aproximacions a l'àrea de Manu Martín, no van poder transformar-les en ocasions clares de gol.

Boido tornava a ser el porter titular pels blanc-i-verds i es va mostrar molt segur sota pals. Brice i Botxi, amb dues arribades al tram final del primer temps, van ser les últimes ocasions per l'equip de Vizuete que, conscient del bon paper que havien fet en el primer tram de partit, volien sortir a la represa amb una marxa més per intentar reconciliar-se amb la victòria. I així va ser.

Quan només s'havia disputat mig minut del segon temps, Coro va aprofitar una passada de Brice per, amb un xut creuat, batre el porter del Castelldefels per donar la victòria el seu equip. I això que quedava molt partit per endavant però La Jonquera va tornar a fer bo un dels seus punts forts, com és la solidesa defensiva.

La diana matinera va deixar estaborint el conjunt visitant, que va veure com La Jonquera va tenir clares ocasions de gol com per no arribar patint a l'última fase del partit. Brice, però sobretot Coro, amb dos xuts potents, van estar a punt d'ampliar l'avantatge.

En els últims minuts de l'enfrontament, el Castelldefels va intentar amb tota la seva empenta buscar l'empat però ni tant sols van poder gaudir de bones ocasions per perforar la porteria d'un Boido que va viure relativament tranquil durant els 90 minuts.

Amb aquests tres punts, l'equip fronterer queda cinquè a la classificació amb 19 punts. La seva solidesa defensiva i efectivitat en atac es posarà a prova la setmana que ve, quan rebran la complicada visita del líder, el Peralada.