La prova era d´alçada, perquè guanyar a la pista del Reus no és gens fàcil, però el Lloret, tot i ­aguantar bé durant el primer quart d´hora, va acabar cedint per culpa de cinc minuts fatídics abans del descans que van posar d´allò més complicades les coses per als homes que entrena Ramon Benito. Els gols d´Albert Casanovas i Raúl Marín, i el doblet de Joan Salvat amb ben poc de diferència, van situar un 4-0 al final de la primera part.

Un marcador ben difícil d´aixecar. Els selvatans van sortir a totes al segon temps i Marc Grau, de falta directa, va escurçar distàncies amb encara minuts per davant, però ja no hi va haver manera, ni de remuntar ni, com a mínim, maquillar el resultat. Amb el 4-1 final, el Lloret encadena la seva segona derrota consecutiva, però continua ben situat a la taula.