El tècnic de Sarrià de Ter Jordi Ribera es va estrenar al capdavant de la selecció espanyola d'handbol superant Bòsnia a Valladolid en un partit de classificació per al proper Europeu de Croàcia. El combinat bosnià es va veure arrossegat per les exclusions i que no va saber fer front a la bona defensa dels espanyols i a la seva organització en atac (30-21).

La selecció espanyola va dominar des del principi, amb el porter blaugrana Pérez de Vargas, comandant la bona defensa espanyola i aviat va agafar les primeres rendes en el marcador (un 10-4 que passaria a ser 12-6 al descans). El panorama no va canviar a la segona meitat i, al final, victòria còmoda d'Espanya en el seu primer partit amb Jordi Ribera, a la qual van contribuir tots els jugadors, ja que es van mostrar com un blog, bé comandat pels dos centrals, Entrerríos i Sarmiento, i amb un ampli marge de millora per davant.

Dissabte arribarà el segon partit de Jordi Ribera, aquest cop a la pista de Finlàndia, en el seu camí cap a l'Europeu de Croàcia. Àustria completa un grup en què els dos primers tindran l'accés assegurat a la cita croata.