Amb les victòries a la Bòbila de Gavà (0-2) i la de dimecres a la Nova Creu Alta (0-3), el Llagostera ha encadenat per primera vegada dues victòries consecutives amb el valor afegir de no haver encaixat cap gol i haver-ne marcat cinc. Després dels primers quatre desplaçaments saldats amb quatre derrotes i sense perforar la porteria rival, per fi, els jugadors d'Oriol Alsina semblen haver trobat la tecla adient per capgirar la situació i fer que siguin ells els que marquin que Jose Moragón no hagi d'entrar al fons de la seva porteria a recollir cap pilota.

Els del Gironès no enllaçaven dos triomfs seguits lluny de casa des de la primera temporada a la Segona Divisió A, en l'estrena dels blaugranes a la categoria de plata. Aleshores, amb la tripleta de tècnics formada per Lluís Carrillo, Oriol Alsina i "scar Álvarez, el Llagostera es va imposar primer a l'Iberostar de Palma de Mallorca (0-1), gràcies a un gol de Sergio León, i posteriorment van assaltar el Nuevo Sardinero per endur-se els tres punts davant el Racing de Santander (0-2), en aquella ocasió, els golejadors del Llagostera van ser Juanjo i Jesús En el següent desplaçament els llagosterencs van empatar a zero a Tenerife.

Diumenge, a les dotze del migdia, el Llagostera tindrà una nova oportunitat de guanyar a fora: juga al camp de l'Atlètic Llevant, penúltim classificat.